Jeruktimun.blogspot.com milik Hafizah Rahim
~Selamat Datang kepada semua blogger. Blog ini membawa motif peribadi dan segalanya adalah dari hasil setitis keringat penulis. Yang mana baik jadikan pedoman dan mana yang buruk adalah hak penulis. Moga semua blogger yang datang dapat meninggalkan jejak anda. Terima Kasih~

23 May 2011

~Bila Fizah berjalan dan berfikir~

Bila aku berjalan dan melihat sekeliling.. Sejenak aku terpikir.. Kenapa orang lain dengan bangga dan berbesar hati menunjukkan buah hati yang dimiliki mereka...

Di laman sosial tak usah cakap lah.. relationship sudah pasti berubah... dan pastinya siap di link kan kepada siapa.. *adakah ini entry berbaur dengki dan khianat.. padahal aku pun sama berubah gak.. just tak linkkan sebab my Jejaka Masa Hadapan tak bagi.. hehe*

Memang kadang-kadang aku rasa aku nak semua-semua tu.. Tapi untuk apa.. Sekadar nak menunjuk...?? Nak memberitahu...?? Hurm.. beritahu tu nanti-nantilah... Bila dah kompem segalanya barulah diberitahu.. yelah.. bukan aku tak yakin dengan hubungan ini.. Tapi tak payah kot.. aku boleh bezakan kemahuan dan keperluan kan...
Kenapa aku buat entry ni.. Ini adalah kerana.. Untuk menyedarkan diri dari lupa dan alpa... Moga dijauhkan yang buruk... Amin~


3 Komen:

MOHD FAHMI JAES said...

amin...mudah2 an

Ijlal Binti Mearaj said...

erm..btl2.. lain orang lain prinsipnya.. ape2 pun pokok pangkal pada niat mereka kot.. gud luck 4 anak rahim ;)

~Fizah Rahim~ said...

Yups.. mungkin la...

Terima kasih atas support.. hehe

Related Posts with Thumbnails