Jeruktimun.blogspot.com milik Hafizah Rahim
~Selamat Datang kepada semua blogger. Blog ini membawa motif peribadi dan segalanya adalah dari hasil setitis keringat penulis. Yang mana baik jadikan pedoman dan mana yang buruk adalah hak penulis. Moga semua blogger yang datang dapat meninggalkan jejak anda. Terima Kasih~

18 August 2011

~Hoho.. merepek di pagi hari~

Nampaknya hari ni aku tak tido.. KEnapa... Hahaha...

Amek kau.. pura-pura tanya.. dah ko sental tido dari lepas subuh sampai Pak Bilal datang balik surau nak azan Zohor... kau masih bertanya kenapa kau tak boleh tido yer.. Lepuk kang... ahha

Pulak tu tetiba aku addict game The Sim.. Ikutkan dari sekolah lagi aku dah layan game ni.. tapi tak de la online.. yang ni main yang online.. siap de relationship ngan player2 lain... huhu... terkesima aku sebentar... Huhu~

Plan nya.. di siang hari.. Aku nak goreng kacang.. nak buat biskut mazola... Alah.. biskut kacang yang guna minyak jagung tu... tapi minyak jagung tu jenama mazola.. jadilah biskut mazola... Keke..... Lepas goreng kacang... nak kena buang kulit.. dan anginkan... angin guna kipas pun bule... umah aku bukannye tepi sawah... hehe...

Lepas tu kisarkan kacang tu.. hingga halus.. tapi jangan sampai jadi peanut butter.. hahaha.. jangan lupa kisarkan gula juga... sila ayak lepas tu ye.. harap maklum.. kalo tak jadi tahun lepas.. kruk krak biskut aku... bunyi gigi gula.. hehe

Okeh la.. sampai sini je nak merapu... Sambil-sambil tunggu subuh memang begini.. Hehe~

5 Komen:

ShErA said...

wah... ada resepi la.. hehe...

kak, shera dah lama nak main game the sims tu tapi masih tak berkesempatan lagi... shera pun dah jadi kebiasaan tak boleh nak tido malam...

ShErA said...

wah... ada resepi la.. hehe...

kak, shera dah lama nak main game the sims tu tapi masih tak berkesempatan lagi... shera pun dah jadi kebiasaan tak boleh nak tido malam...

ShErA said...

wah... ada resepi la.. hehe...

kak, shera dah lama nak main game the sims tu tapi masih tak berkesempatan lagi... shera pun dah jadi kebiasaan tak boleh nak tido malam...

MOHD FAHMI JAES said...

selamat membuat kuih raya

~Fizah Rahim~ said...

Shera.... Ehh.. resepi tu xcomplete tu... hehehehehhehe.. join2 men sim.. hehe

Related Posts with Thumbnails