Jeruktimun.blogspot.com milik Hafizah Rahim
~Selamat Datang kepada semua blogger. Blog ini membawa motif peribadi dan segalanya adalah dari hasil setitis keringat penulis. Yang mana baik jadikan pedoman dan mana yang buruk adalah hak penulis. Moga semua blogger yang datang dapat meninggalkan jejak anda. Terima Kasih~

13 September 2011

~Kisah - Bermulanya semester II~

~Aiyark~

Kuliah sudah bermula .. Hooray....!! Hooray ... !!! *huh plastik*

Isnin yang berlalu telah pun bermulanya sesi kuliah... Hari first dah kena tempuh kelas Statistik.. hehe. tapi tak jumpa lagi lecturernya... Hehe.. paling tak boleh blah ada kes yang menyebabkan rasa nak pecah perut kitaorang ketawa... Hehe~

Sem ni baru menggunakan bangunan baru ... So kitaorang masuk la dalam lab baru.. punya la jakun... hebat lab baru.... *padahal barang lama..* hehe.. sekali tengah hebat-hebat bersembang.. dengar sorang student ni jerit "Asap....asap....asap...." tengok atas.. memang asap keluar dari lampu... 

Semua orang cuak giler berlari.. semua lari yang macam bangunan tu dah terbakar dah.. tunduk ... lari laju-laju.. keluar dari lab.. semua orang gelak kuat-kuat.. sebab lawak pulak mengenangkan yang kita lari ala-ala pengungsian bangunan ketika kecemasan.. hehe~

Tapi paling best... Kelas memang batal.. bukan disebabkan lab berasap.. tapi memang lecturer tak masuk.. tapi kena buat test.. review test.. doyay~ Statistik tu.. memang aku takde pemikiran tentang statistik.. doyay~ Tapi tetap gagah juga... perlu belajar.. hehe~


~Arghh - mengigil..... sejuk rasanya tulang punggung... adeh..~

Subjek tekno pun dah start juga .. Umai.. kena buat kritik artikel tapi secara interaktif.. pulak tu guna MS Word pula tu.. cam ne nak interaktif pun tak tau... Bertambah sejuk tulang punggung........

Tapi tak pe... berusaha... berusaha... jangan kalah selagi belum mencuba.... 

Chaiyok-chaiyok~

Nota nak kena kaki :

Umai.. aku rindu dia... rindu dia sangat-sangat... rindu nak dengar suara dia... nak tengok muka dia.. isk.. sedih...

3 Komen:

fahmijaes said...

teruskan usaha

ShErA said...

kak, shera minggu ni dah penuh dgn kuliah... assignment tu dah banyak mcm pe lg... minggu depan ada kuiz dah...

~Fizah Rahim~ said...

ShEra : hehe... minggu ni dah abes dah pun.. tapi assignment ada.. penin rasanya kepala.. hehehe~

Related Posts with Thumbnails