Jeruktimun.blogspot.com milik Hafizah Rahim
~Selamat Datang kepada semua blogger. Blog ini membawa motif peribadi dan segalanya adalah dari hasil setitis keringat penulis. Yang mana baik jadikan pedoman dan mana yang buruk adalah hak penulis. Moga semua blogger yang datang dapat meninggalkan jejak anda. Terima Kasih~

16 October 2011

~Pica Only - Microteaching class~

 Yeah !!!

Semester ini kena ambil subjek Microteaching.. Hehe~

Dapat lecturer Haji Samsudin... YEah!! MEmang happy kelas ni...



Ini ahli dalam kelas ni.. Hehe.. hanya ada 2 jejaka sahaja..


Gambar atas adalah palsu semata-mata .. ini sebenarnya perangai si jejaka-jejaka tu.. haha~

2 Komen:

diana said...

macam betul je tengah bergaduh yang gambar last tu..
hahahah

~Fizah Rahim~ said...

Hehe~

xde la gaduh tu.. men2x la...

Related Posts with Thumbnails