Jeruktimun.blogspot.com milik Hafizah Rahim
~Selamat Datang kepada semua blogger. Blog ini membawa motif peribadi dan segalanya adalah dari hasil setitis keringat penulis. Yang mana baik jadikan pedoman dan mana yang buruk adalah hak penulis. Moga semua blogger yang datang dapat meninggalkan jejak anda. Terima Kasih~

12 November 2011

~Aku dan Jejaka Masa Hadapan - are engaged~


~Akhirnya~

Satu step dah lepas lagi....


Inilah Jejaka Masa Hadapan saya .....

Mohd Norsyaffian... Love u so much !!!

6 Komen:

Fira Hilwa said...

tahniah! i'm hepi 4 u! :)

MOHD FAHMI JAES said...

wah tahniah

ShErA said...

wah... tahniah kak fizah... seronok tgk kawan - kawan ramai yang dah tunang...

('',)MiSs mRs.SaMsOL said...

wei tahniah....aku sgt ketinggalan bila tak on fb beberapa hari...aku happy tuk ko...tahniah again :)

MaMa AFiF said...

congrats fizah....wahh dah nak kawen dia xlama lagi ek....hehe

~Fizah Rahim~ said...

Terima kasih semua.... hehehehehee~

Related Posts with Thumbnails