Jeruktimun.blogspot.com milik Hafizah Rahim
~Selamat Datang kepada semua blogger. Blog ini membawa motif peribadi dan segalanya adalah dari hasil setitis keringat penulis. Yang mana baik jadikan pedoman dan mana yang buruk adalah hak penulis. Moga semua blogger yang datang dapat meninggalkan jejak anda. Terima Kasih~

24 December 2010

~Kontest blog terkemas~

Heyy Hoooo... Heyyy Hooo..

Cak..! Cak...! Ehh over puloks kan... Hehehe.. Bukan apa.. tadi aku buat la blogrunning... Punya mengah-mengah berlari-lari kat blog-blog yang terlibat..

Tiba-tiba.... WoW!!!...

Hati geDiks terdetik mahu joIns.... JoIns.. Apakah......?

Uoallssss nak tahu tak... Tadaaaaa......



Hehe... Sajer aku nak try join.. Hehe... Sebab sajer lah... kalau ada rezeki ada la.. tapi yang paling penting... Boleh menambah kenalan Blogger... Hehe..

Terma dan Syarat ada tertulis didalam link yang disediakan... Hehe..

Mari-mari.. kita sapu-sapu kat blog ni... Hilangkan habuk... Eii kemas-kemas perabut tu.. Omg Omg busy nyer sayer.... Hehehe...

Tapi kontest ni kena tag 3 orang teman blogger.. Maka saya tag..




Terima kasih kepada penaja kontest..  Semoga sentiasa dirahmati Illahi... Amin...

2 Komen:

eMLyNn said...

ohoww..
camne nak join eh? hahahh~

Hafizah said...

sila ke blog penganjur..

Related Posts with Thumbnails