Jeruktimun.blogspot.com milik Hafizah Rahim
~Selamat Datang kepada semua blogger. Blog ini membawa motif peribadi dan segalanya adalah dari hasil setitis keringat penulis. Yang mana baik jadikan pedoman dan mana yang buruk adalah hak penulis. Moga semua blogger yang datang dapat meninggalkan jejak anda. Terima Kasih~

21 December 2010

~StoRy By StOrY for 21 Dis 2010 - Edisi HaaaChomm~

HaaaChOm.... HaaaChom.... HaaaChom... Umamai... Nampaknya aku sedang diserang selsema.. Aritu batuk dah baik dah.. Ni Cik HaaaChomm pula datang.. Doyay...

~1`st StOry~

Selamat jalan Ego... Selamat jalan... Semoga selamat tiba ke destinasi.. Jumpa nanti di Kluang yer... Hoho.. Emo..Emo... Seydey ooo.. Ego dah dikirimkan ke Johor... Memang sejak dibeli lagi... Ego tu rasi dengan jalan kat Johor je.. Mana tak nye.. sampai je kat Perak ni.. Dua kali dah Ego tu terguleks... Alololo... Siannye...Selamat berkhidmat untuk aku untuk setahun setengah lagi yer... Wahahaha...

~2`nd StOry~

Hoho... Lenguh buntut aku membonceng moto dari Kuala Kangsar ke Taiping.. Yelah tahun ni la pon KTMB tergediks-gediks tamat kan perkhidmatan pos motor dari stesen Kuale pun.. Naseb bule anto lagi ke Kluang.. Kalo idak.. terbang beratus duit abah aku pos moto guna Nation Wide ke.... Sky Net ke... City Lin ke...Eh silap... City Link * hahaha marlini bajet tu nama syarikat penghantaran dia.. hahaha*

~3`th StOry~

Huhu... Hari ni dah setelkan semua borang-borang dah.. Tinggal nak setelkan sijil akademik yang asal je.. Doyay.. Malas la ya amat.. Doyay.. Baju pun tak packing lagi.. Hoho... apa la malas bebeno aweks yang cOmey ni.. Hoho...

~4`th StOry~

Isk... Tiba-tiba hati aku sangat-sangat rindu pada insan itu.. Apalah khabarnye yer... * Hohoho padahal baru sehari dua je tak msg insan tu.. hehe.. gataiiiiii* Apapun.. kadang kala sedih dan pedih juga rasa hati ini.. Bila kita masih menyayangi insan yang tak berapa pasti milikku.. Hehe *lama dah tak mengomel-gomel pasal H&P*

~5`th StOry~

Hoho.. dalam keadaan aku tak sihat ni pun.. Tadi aku dan adik aku sempat la gak melepak kat Taiping Sentral sementelaah menunggu abah aku abes kerja.. Hehe.. Aku malas nak jalan-jalan sebab takde duit.. So lepak dalam Karoke Box.. Hehe... Mula-mula masuk layan 5 buah lagu je... Dah tu.. Jam lambat lagi.. Tambah lagi 5 lagu... yoyo ooooo je bajet artis aku melalak... adik aku lagi over dari dia nak nyanyi sikit je... jadi sama banyak plak lagunye.. Doyay.. Pastu last-last aku suh tambah lagi 4 lagu.. Ingat adik aku tak mo.. Sekali dia tambah singgit.. maknanya 15 lagu kitaorang layan hari ni.. yayyyAyyyyy.. Hahahah

~6`th StOry~

Doyay... nape la maleh bebeno rasanya dihati ini... Hellow...Hellow ... Gadis chantek tak boleh malas taw... *gediks* Bila nye entah nak basuh cadar dan semua sarong-sarong.. Ke nak beli baru semua.. omg omg.. hellow... ko ingat ko tu kaya ke.. dah-dah pegi basuh.. hahaha

~End~

Ehhhhh... aku dah terbuat StOry By StOry la pulak.. hehehe.. apa pun layanz.. aku rasa aku tak sihat la... Aiyark... Pengsan....



3 Komen:

eMLyNn said...

hahahaaa..
City Lin akan di'launch' kan dalam masa yang terdekat..
sabar.. sabar..
service adalah yang terbaik..
hahahahh~
dah siap sume ke?
macam dah nak gi obersi jek..
hohohohh~

Hafizah said...

Hahha.. malas itu masih didalam diri.. haha
apa pun xyap agi.. hehehe

hohohoho~

eMLyNn said...

jangan.. jangan..
harus rajin dari awal..
hahahhahhh~

Related Posts with Thumbnails