Jeruktimun.blogspot.com milik Hafizah Rahim
~Selamat Datang kepada semua blogger. Blog ini membawa motif peribadi dan segalanya adalah dari hasil setitis keringat penulis. Yang mana baik jadikan pedoman dan mana yang buruk adalah hak penulis. Moga semua blogger yang datang dapat meninggalkan jejak anda. Terima Kasih~

07 January 2011

~Aku de` Library UTHM~

Hey Hoo...

Baru aku sedar... kenapa aku asyik kurang dah updated blog... 

Ini adalah kerana tenet aku macam pondan nak insaf... Lembap nak mapOh... isk...

Sejak jadi student ni. Aku mendapati aku semakin rajin... OMG...OMG... hahahaha

RaJen kerrr..??

Ari kamis aritu aku dan seisi rumah telah menjejakkan kaki ke library.. Hehe... dan yang terjadi adalah....

*DOa.. agar gambar boleh upload.. amin*


Fizah Chumils: Mana level kita nak pegi ni.. sesat dah...
Lia: Penin la pale gini... besa bebena library nye..
Lily: Kita redah je la.. nak tak....
Semua: Angguk-angguk pale....

*Gambar dalam library takdop eh.. sebab khusyuk cari jurnal dan buku rujukan...*

Setelah penat mencari dan mencari.. Akhirnya... Inilah jadinya...

Bergambar ala-ala makhluk peghak kat depan library.. muahahahaha...

Dan akhirnya kami termasuk kedalam kancah dunia ala-ala model lif library UTHM.. haha.. layanz..


Lily dan Lin dengan buku yang banyak.. rajen..rajen...
 
 Fizah dan Lia yang sentiasa ceria tapi blur selalu ... haha


Fizah Chumils dan Ifa kurang Chumils.. haha.. Giler ada pegang buku la aku.. caya la.. hahaha

Itu je yang dapat dikongsikan bersama-sama... Tenet sangat pondan... so... simple-simple je.. gambar pun tak dapat nak edit lawO-lawO.. eiii..

p/s: gambar dan cerita adalah diolah oleh penulis sendiri untuk menggembirakan hati penulis sahaja..

Nota nak kena kaki:

Adoyay banyak esesment la puloks.. gane nak kritik artikel ni.. mana le teman tahu.. doyay

4 Komen:

FirdausMalek said...

jumpe ke ape yg dcari..hehe

Hafizah said...

jumpa-jumpa...

ada 10 buah dapat..

tp xtaw sesuwai ke tak.. haha

eMLyNn said...

wawawa.. gambo first klakor giler.. hahahhah~

Hafizah said...

tu la pasal nyer..huhuhu

Related Posts with Thumbnails