Jeruktimun.blogspot.com milik Hafizah Rahim
~Selamat Datang kepada semua blogger. Blog ini membawa motif peribadi dan segalanya adalah dari hasil setitis keringat penulis. Yang mana baik jadikan pedoman dan mana yang buruk adalah hak penulis. Moga semua blogger yang datang dapat meninggalkan jejak anda. Terima Kasih~

18 June 2011

~Ini kisah aku dan dia~

Hye...Hye..Hye...

Hehehe.. cewaahhhh... kenapa aku happy hari ini.. Hehe.. Sebenarnya takde la happy sangat pun.. Tapi tiba-tiba rasa nak happy... Hehe...

Yelah.. aku happylah sebab hari ini hari sabtu.. Aku suka hari sabtu sebab.. Hari sabtu aku dapat bermanja-manja dengan Jejaka Masa Hadapan aku.. Yelah.. hari minggu je My sayang bercuti.. Tapi esok dia OT.. isk... 

Dalam jari jemari aku mengklik-klik tanpa sebab melayari internet ini.. Tiba-tiba tergerak hatiku untuk membaca kembali setiap entry yang telah aku publishkan... Tiba-tiba terbaca entry yang berkaitan dengan Jejaka Masa Hadapan... Tapi semua ni entry sebelum aku dan dia declare ... Hehe.. *Alololo.. aku suka ayat declare tu..... sebab tu dulu selalu berangan nak guna ayat tu.. hehehe*

Entry first berkaitan Jejaka Masa Hadapan aku adalah ini 


Dulu aku dan jejaka masa hadapan selalu chat kat FB jer.. Pantang je aku online... Tup-tup terus .. "Salam ... Hye ....." sampai kadang- kadang bila aku start je online aku terus kira ... 1 .... 2.... 3... tup terus nek nama dia.. hahahaha....

Bila lama-lama aku pikir.. patut lah dia tanya soalan yang memutarkan kepala aku... rupanya dia bertanyakan untuk dirinya.. Hehe.. Dia terlalu manis sehinggkan diri ini selalu leka dengan kemanisan diri dia.. 

Ada juga satu entry ini 


Entry ini berkisarkan .... Persoalan yang bermain didalam fikiran aku.. Yelah.. dulu aku pernah menambakan kasih seseorang namun... aku tetap bermain dengan masa... hati dan perasaan.. Segala yang dicurahkan rupanya jatuh terus... meresap ke dalam tanah.. tidak dapat dikembalikan lagi .... 

So... pilihan aku ... aku rasakan betul... mengapa mesti kita masih menumpukan kepada yang tidak pasti untuk diri kita .. so... layanz....

Ada satu lagi... entry ini ....

Entry ini adalah... isk.. waktu ni hati aku tiba-tiba terbuka untuk Jejaka Masa Hadapan.. tapi jejaka masa hadapan aku sering kali berceritakan tentang lewat temannya yang berkerjaya.. yang hebat... terasa diri aku serba kekurangan ... 

Huhuhu... itulah.. semuanya adalah entry ketika diambang percintaan.. Muahahaha... Entry yang tidak berkualiti... Hahaha...

tapi tak boleh blah rasa nya.. bila mana aku ada nyatakan yang sedang mengorat jejaka masa hadapan hanya didalam hati jer... Macam mana jejaka boleh tahu yang aku ngorat dia.. Hehe...
Pelik...~


2 Komen:

ShErA said...

sekali baca rasa comel je entri ni... hehe... kak dah jumpa jejaka masa depan ye...

~Fizah Rahim~ said...

Heeheh.. comel ke.. hehe

dah lama jumpa... tp baru dapat .. hehehe

Related Posts with Thumbnails