Jeruktimun.blogspot.com milik Hafizah Rahim
~Selamat Datang kepada semua blogger. Blog ini membawa motif peribadi dan segalanya adalah dari hasil setitis keringat penulis. Yang mana baik jadikan pedoman dan mana yang buruk adalah hak penulis. Moga semua blogger yang datang dapat meninggalkan jejak anda. Terima Kasih~

12 June 2011

~Sweat , blood and tears to Penang~ Part I

Ho Ho Holicks... Keh... mendenye Yong.... Tetibe jer pon...

Hellow...Hellow... Entry pada kali ini adalah... Pergh....

Holiday lagi....

Ini adalah holiday secara tiba-tiba .. iaitu selama 2 hari 2 malam di Penang... Keh..Keh...

Mai cakap penang sat.... Hehe...


Pica ~ Sumber Miss Google

Hehe~ Perjalanan yang tidak disangkakan ini adalah ehsan daripada my Emak... Dia kursus... Dan ditakdirkan duduk sorang je kat Hotel ni.. So kitaorang pun apa lagi.. Siap-siap terus bertolak ke Penang.. But .. I feel sorry to my Abah... Oleh kerana beliau ada operasi jadi tak dapat join.. So beliau tinggal sorang-sorang kat rumah.. Hehe.. Sorry Abah!!!

Well.... Penang biasala.. Kalau tak sesat bukan jalan kat Penang namanya.. Haha.. *cover-cover... hehe* Di Penang kitaorang telah menetap di Hotel BayView hotel.. Keh-keh... Hensem... duduk hotel.. baru rasa melancong.. Keke~


Pica~ Terima Kasih Miss Google

Memang la kalau berjalan ni kalau tak sesat jadi hambar perjalanan.. Keke... Memang macam-macam tempat aku dapat lihat ketika sesat holiday di Penang. Paling tak boleh blah.. Bila kitaorang tersalah masuk bangunan parking.. AyoOoo.. dah le malam.. Kete macam takde je.. naik setingkat demi setingkat... Kereta makin kurang.. Sunyi jer.. Giler suram dan seram.. keke..Dah le tempat tu macam horror jer... Terus kitaorang mengambil keputusan untuk keluar terus.. Nak bayar pun umamai... Yang jaga kaunter macam orang tengah kenyang todi.. Takut woooo~

Hajat di hati nak melantak McD.. Tapi tak jumpa McD nye.. Adoy.. Sabo je la..

Ehh.. aku dah malas nak sambung.. nanti jumpa di lain entry yer. Arios...


2 Komen:

ShErA said...

bestnya dpt pegi holiday... shera lama dah tak pegi penang...

~Fizah Rahim~ said...

Hehe.. memang best.. xpe2 nanti adala masanye untuk pergi bercuti.. yaYy

Related Posts with Thumbnails