Jeruktimun.blogspot.com milik Hafizah Rahim
~Selamat Datang kepada semua blogger. Blog ini membawa motif peribadi dan segalanya adalah dari hasil setitis keringat penulis. Yang mana baik jadikan pedoman dan mana yang buruk adalah hak penulis. Moga semua blogger yang datang dapat meninggalkan jejak anda. Terima Kasih~

03 June 2011

~Walk-walk around kuale - keke~


Aktiviti hari ini.. Yeayyy.....

Melawat ke Galeri Sultan Azlan Shah ..

Oleh kerana cuti sekolah masih lagi panjang... Ehhh cuti sekolah ke... Yolah-Yolah.. Pembetulan.. Oleh kerana cuti universiti untuk degree dan master masih panjang lagi ... Haaa.. Amacam.. Pueh hati...

Destinasi yang telah dipilih adalah Galeri Sultan Azlan Shah.... 
Wowie...
Mula-mula menjejakkan kaki ke dalam galeri hati sudah teruja... Manakan tidak set-set pakaian Sultan Azlan dipamerkan didinding galeri.. My God... Hensemnya sultan saya....

Lagi menambahkan keterujaan adalah bila berada di bahagian anak kepada Raja Nazrin.. Wut the chumel.. olololo.. rasa nak picit-picit.. Hehe....

Sabo je la kan.... 

Okeh.. Tak menarik entry kali ni.. Keke...

Tamat~

3 Komen:

diana said...

selamat bercuti..:)

MOHD FAHMI JAES said...

good untuk bercuti. ilmu sejarah.

~Fizah Rahim~ said...

Terima kasih2x.. moga2 cuti ni dapat dipenuhkan dgn perkara yang bagus..

Related Posts with Thumbnails