Jeruktimun.blogspot.com milik Hafizah Rahim
~Selamat Datang kepada semua blogger. Blog ini membawa motif peribadi dan segalanya adalah dari hasil setitis keringat penulis. Yang mana baik jadikan pedoman dan mana yang buruk adalah hak penulis. Moga semua blogger yang datang dapat meninggalkan jejak anda. Terima Kasih~

22 July 2011

~Layan One Piece~

Minta Maaf... aku dah lama tak updated Blog ... ini adalah kerana aku sekarang tengah layan citer.... 

One Piece....


Buat masa ini.. dalam simpanan aku da 505 episod... Episod 506 aku tak download lagi.. yang lain-lain pun hasil ehsan dari Cecs Arm.. kawan adik aku... Makaseh ya...

Sekarang ni tengah layan episod 100-200... so... banyak yang aku tak dapat updated...

Sebenarnya banyak perkara yang ingin aku tulis.. Contohnya... pergi PD lagi antar adik aku... Sesat di Putrajaya sebab nak cari Alamda je... Pusing-pusing KL.... pergi tengok tempat adik aku kerja kat KLIA 2.... sesat sekali lagi sampai ke Klang... dan makan KFC... Yezza....

Banyak yang aku nak tulis tapi....tapi.. aku nak abeskan layan kartun.. well.. kartun dengan kehidupan aku tidak boleh dipisahkan.....

Yoshh...!!!

nota nak kena kaki: bila dah layan katun gini.. kadang-kadang sampai aku terlupa nak msg Jejaka Masa Hadapan aku.. Sorry baby... ngee...ngee...

2 Komen:

Kaki Merapu said...

perghhh, aku pun layan sampai episode 100++ ja...skrg dah episode 500 mmg tak terikut ar aku..hahahaha..

~Fizah Rahim~ said...

aku tengah berusaha sehabis baik ni.... lebam mata aku.. iskk

Related Posts with Thumbnails