Jeruktimun.blogspot.com milik Hafizah Rahim
~Selamat Datang kepada semua blogger. Blog ini membawa motif peribadi dan segalanya adalah dari hasil setitis keringat penulis. Yang mana baik jadikan pedoman dan mana yang buruk adalah hak penulis. Moga semua blogger yang datang dapat meninggalkan jejak anda. Terima Kasih~

03 August 2011

~Spontaneous Thursday - Puding~

~Spontaneous Thursday - Puding~


~Pica - Google sudey~

Semalam aku menonton kembali cerita My Bos My Hero... Ada scene yang derang berebut nak dapatkan puding... Dari penglihatan aku .. Puding tu adalah puding caramel...

Ohoo.. Dulu itu la faveret aku... Selalu sangat buat.. Tapi sekarang dah sangat-sangat kurang.. Sebab 80% kandungannya adalah TELUR... Arghhh kenapa aku fobia dengan telur... Memang tak boleh nak telan .. Kecuali kalau makan dengan Nasi Lemak ... Tu pun yang putih dia je la....

Tapi kalau sape-sape nak mam puding caramel aku buat... Bule 
saja... aku tak fobia memasak.. Hehe~


Orait - Ini Pica Kenangan waktu dulu-dulu..

5 Komen:

LyaLuna said...

wawaahhh tga lapa nehhh heehee. shedappp je nmpkk >.<

http://yanadimple.blogspot.com/

miss nafira(myeryn) said...

sedapnya caramel..dah la lunch hour nih.huhu..dugaan

~Fizah Rahim~ said...

huhu~ Memang sedap pun.. ngee

RIMA DANIA said...

sedap tu... dulu rajin jugak buat tapi yang instant je.. hehe.. dah siap bancuh pastu tuang kat cawan2 and terus simpan dalam peti sejuk...

~Fizah Rahim~ said...

Rima Dania : ehh ada ke yg instant.. nape xtau.. hehehe

Related Posts with Thumbnails