Jeruktimun.blogspot.com milik Hafizah Rahim
~Selamat Datang kepada semua blogger. Blog ini membawa motif peribadi dan segalanya adalah dari hasil setitis keringat penulis. Yang mana baik jadikan pedoman dan mana yang buruk adalah hak penulis. Moga semua blogger yang datang dapat meninggalkan jejak anda. Terima Kasih~

04 March 2010

~ Break for a days ~

Selama 2 hari ini..
Blog ini akan sunyi sebentar.. Kerana aku pergi meghadiri kenduri kawin Kak Awin di PErak..
Ingat ya sebentar... Bukan selama-lamanya.. Aku akan pastikan aku pulang dengan selamat..

Namun pelbagai ucapan yang aku hendak aku tujukan.

1 . Kak Awin-Selamat pengantin baru kepada Kak Awin dan pasangannya Faiz@Black.


2. Kak Zura-Terima kasih kepada Kak Zura kerana sudi menumpangkan kami bermalam dirumah dia.


3. An & Ifa - Terima kasih kerana menghantar aku ke stesen bas.


4. Musfirah - Moga hari-harimu bahagia selepas ini. Kata-kata di blog ini hanyalah penghibur ketika bermuram duka.



5. Megat @ Megatetompok - Aku tak senget... Aku sangat baik. Diulang sekali lagi.. Aku sgt ayu. hehe.. ( ko xde gamba.. kang aku amek kang ko marah plak )

6. Dayat - i alwayz miss ur call.. not miss u buat misscall.. sbb ko selalu call waktu aku kat dapur.. hehe.. tq sbb selalu call aku.. walau ko bz men game ko tetap ingat kat aku.. haha.. pasni jom tgk wayang lagi...


p/s: takde apa2 dengan jejaka ini.. hehe.. sape nak dia blh contact aku.. hehehe ( kiddin` ye encik dayat)

7. Akmal - Celcom mmg cari gaduh ngan ko. Msg aku semua xsampai kat ko. Msg ko elok je masuk inbox aku. ( Hurm.. gambar ko pun xde gak.. hehehehe.. sorry byk2x.. hahaha)

3 Komen:

annfrendly said...

salam kenal..
selamat pergi dan selamat pulang kembali...
nanti jangan lupa update ya..

I_Hate_Lolipop said...

kau bila lak nak kawen?

Hafizah said...

~Ann~ Salam kenal.. sudah pulang kembali.. insyaallah akan updated dalam masa terdekat..

~Syatul~ Erk.. bila eh.. hujung tahun kot.. tp tahun bila xtau lagi la..

Related Posts with Thumbnails