Jeruktimun.blogspot.com milik Hafizah Rahim
~Selamat Datang kepada semua blogger. Blog ini membawa motif peribadi dan segalanya adalah dari hasil setitis keringat penulis. Yang mana baik jadikan pedoman dan mana yang buruk adalah hak penulis. Moga semua blogger yang datang dapat meninggalkan jejak anda. Terima Kasih~

01 March 2010

~ Tag ~

Hari ni aku sangat2xlah rajin untk membelek2x.. dashboard blog aku.. So satu-satula aku klik... Sekali terklik kat blog Emma , baca la punya baca.. sekali kena tag.. ceh.. sgt bagus ini tag aku suka.. hahahaha.. tp aku takde la nak tag sape2 sbb aku malas.. Tapi kira aku tag le sape2 yang rasa nak kena tag.. Silakan..silakan...

Ni tag dia... Taddaaaaaaa


***First. You have to print screen wallpaper that you are using right now***

Ni la wallpaper aku.. cantikkan......???


***Tell us why you like the wallpaper***

Kenapa aku suka wallpaper ni... hahahha.. Sebenarnya aku pun tak suka wallpaper laptop aku... Tapi dah org cakap kalau tukar wallpaper len laptop lambat sket tambah2 kali size dia beso.. So aku pun pasrahlah dengan wall paper ni.. hahahahaa.. Caya la...

Last sekali.. mcm kat atas tu.. aku tag semua yang baca blog aku.. terima kasih...

2 Komen:

emma said...

hahah..bagos2..ni yang kite nak..hahahah :D

Hafizah said...

Yelah tu... adoyaa....

Related Posts with Thumbnails