Jeruktimun.blogspot.com milik Hafizah Rahim
~Selamat Datang kepada semua blogger. Blog ini membawa motif peribadi dan segalanya adalah dari hasil setitis keringat penulis. Yang mana baik jadikan pedoman dan mana yang buruk adalah hak penulis. Moga semua blogger yang datang dapat meninggalkan jejak anda. Terima Kasih~

13 June 2011

~Argh.. yang baru-baru saja~

Salam...

Alamak.. nampak nya aku dah kena demam DaisyPath la...

Tak caye.....? Cuba tengok kat atas belah kanan tu.. dah tiga dah DaisyPath aku.. Hehe...

Nak buat cam ne... aku bosan ketika ini..

P/s : tengah mengelupur... tersapu lebih sangat minyak panas kat kaki yang lenguh-lenguh sebab berjalan je keje nye.. 

Tapi jalan-jalan hari sabtu yang paling best dan gembira.. sebab jalan-jalan dengan Jejaka Masa Hadapan.. Kesian Jejaka Masa Hadapan saya.. dia berusaha datang dari jauh.. 

Isk.. rasa nak nanges mengenangkannya... Waaaaa

3 Komen:

ShErA said...

wah.. dah nk hbs master.. shera degree pun tak hbs lagi...

~Fizah Rahim~ said...

Insyaallah habes...
hehe.. akan habes la tu..
tgk usia la..
dah tua dah ni.. hehe

:: noremy bte rahmat :: said...

xmoh la sedih-sedih awak...

p/s:jemput visit join GA http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/06/1st-giveaway-princess-house.html

Related Posts with Thumbnails