Jeruktimun.blogspot.com milik Hafizah Rahim
~Selamat Datang kepada semua blogger. Blog ini membawa motif peribadi dan segalanya adalah dari hasil setitis keringat penulis. Yang mana baik jadikan pedoman dan mana yang buruk adalah hak penulis. Moga semua blogger yang datang dapat meninggalkan jejak anda. Terima Kasih~

20 April 2011

~Contest Kita Kawan Kan..?~

Salam... Hohoho....

Indah sungguh udara di Kuale Kangso ni.. Happy-happy yey yaa...

Upss.. Sekali waktu tengah menyempurnakan tugas wajib hari-hari iaitu memonitor dashboard blog... dan tidak dilupa melihat shoutbox yang indah diblog ... hehe

Sekali terlihat Blog Cik Gojes ada buat contest... hehehe.. apa lagi mari kita join... hehehe

Contest kali ini bertajuk..

CONTEST KITA KAWAN KAN...?

banner contest
TARIKH MULA : 25 MAC 2011, 12.00 tgh maLam
TARIKH TAMAT : 25 APRIL 2011, 11.59 maLam
*tertakLuk kepada pindaan*
  1. tempekkan banner contest di sidebar dan entry bLog anda dan Linkkan kepada entry contest ini *sudah tempek... ada nampak... ada Cik Gojes kat situ.. hehehe*
     
     
  2. piLih satu gambar anda bersama rakan atau rakan2 anda dan tempekkan juga di daLam entry tersebut *gambar tak berapa nak giler... Gedik pun kurang pasti.. tapi ceria.. ya..ya..ya...*
     
     
  3. tuLis 3 perkara yang anda sukai mengenai gambar tersebut...
     
    Saya suka gambar ini kerana:
    a) semua nampak macam kamceng tapi baru je kenal waktu ni...
    b) Semua sangat sporting.... walau pun guna kamera laptop Cik Pah jer.. hehehe
    c) Sebab ni gambar waktu dah lewat nak gi kelas.. tapi sempat gak bergambar.. hahahaha...
  4. tuLis satu tagLine yang menggambarkan bLog CG...
     
    "Blog Cik Gojes mengamit perasaan saya.. kerana.. tiba-tiba melihat ada link blog saya di blog Cik Gojes... Walaupun hubungan kita hanyalah Blogger UTHM saja.. Tersentuh hati maria... hehehe"

  5. tag 3 bLogger Lain dan pastikan mereka tahu anda dah tag mereka *senyum*
     
     
  6. nak foLLow atau tak bLog CG nie bergantung kepada anda...
     
    " Follow dah wehhh!!!"
  7. seLesai buat semua2 nie, tinggaLkan Link entry anda di 'shoot' di bawah ini and seLesai~





1 Komen:

CiK GorGeouS ! said...

thanx sudi join !! aLL the best~

Related Posts with Thumbnails