Jeruktimun.blogspot.com milik Hafizah Rahim
~Selamat Datang kepada semua blogger. Blog ini membawa motif peribadi dan segalanya adalah dari hasil setitis keringat penulis. Yang mana baik jadikan pedoman dan mana yang buruk adalah hak penulis. Moga semua blogger yang datang dapat meninggalkan jejak anda. Terima Kasih~

24 January 2011

~100 Followers~ Yayyyy

Yezza....

Finally...... Follower aku telah mencapai ke angka 100...

Banzai...Banzai.... Hep..Hep.. Horrayyy...

MySpace

Akhirnya pada hari ini 24 Januari 2011.. Matlamat pertama telah tercapai... Setelah beberapa lama blog aku ini terbina baru kini mencapai 100... Yelah blog aku ini tercipta pada Ogos 2008.. Giler lama dah...
Giler Aku terharu... Waaa.Waaa

MySpace

Padahal orang lain blog baru je buat follower beribu-ribu dah.. Tapi takpe.. itu rezeki masing-masing.. hehehe.. apapun aku happy dengan peristiwa ini... hehehe
MySpace

Mari kita lihat siapa pemFollower aku yang ke-100 itu.. Hehe..


~TAda.. Beliau adalah HampasNyior~
Terima kasih juga kepada semua yang lain... Hehehe

Nota nak kena kaki:

PoyO betul la... Orang len dah berlambak-lambak dah pun.. hahaha.. tak pe..tak pe.. ini cara aku hargai follower aku..

Makaseh Yaaa....

2 Komen:

Hampasnyior said...

hahaha... tulis blog bkn sbb kita nk kumpul follwer, tulis blog untk kepuasan diri, itu lg bermakna. neways, thanks...

Hafizah said...

Betul tu.... kalo nak kumpul follower mesti dah ramai dah dalam beberapa tahun create blog... hehehe...

Related Posts with Thumbnails